El l complexe esportiu Gaetà Huguet va acollir del 23 al 26 d’abril la primera edició del Campus Albinegre Femení de Pasqua, organitzat per la Fundació Albinegra i dirigit a joves jugadores de futbol-8 nascudes entre 2004 (cadet de primer any) i 2010 (benjamí de segon any).

Després de l’aturada de la lliga, les més peques no van frenar la seua activitat esportiva i van aprofitar al màxim les festes de Setmana Santa.

Les activitats van tindre un caràcter formatiu per a continuar assimilant conceptes bàsics per al futbol base. Gràcies a la implicació d’entrenadors i monitors, es va aconseguir que la il·lusió i l’aprenentatge foren compatibles amb uns dies fantàstics.

Desenes de xiquetes van participar en una iniciativa que va començar amb les primeres instruccions i exercicis amb i sense baló, agrupant-se les participants primer per edats i després per posicions. Les joves albinegres van tindre així la seua primera presa de contacte amb les noves companyes per a seguir aprenent.

joventut almassora

La primera sorpresa va arribar amb la visita de quatre futbolistes del Joventut Almassora: Oriana Martínez, María López, Mushu i la capitana Iris Domínguez. També hi va assistir la portera, Sheila Sánchez, que va entrenar les joves porteres en el campus.

Així, les futbolistes van intercanviar consells, experiències i fins i tot es van calçar les botes per a jugar a futbol amb les joves futbolistes del campus.

Per últim, el darrer dia del campus les participants van rebre la visita de diversos jugadors del primer equip del CD Castellón, que no van voler perdre’s la clausura d’aquesta primera edició.

En representació del conjunt albinegre hi van acudir els futbolistes Theo García, Ramón Verdú, Paco Regalón i David Cubillas, que van ser rebuts amb els braços oberts per part de totes les jugadores del campus.

vicente montesinos

El president del CD Castellón i de la Fundació Albinegra, Vicente Montesinos, també va voler dedicar unes paraules a les xiquetes i als seus pares, per a agrair-los la seua confiança i afirmar que el futbol femení té un espai dedicat al CD Castellón per a formar joves albinegres.

samarreta i diploma

Finalment, la Fundació Albinegra va obsequiar a les joves participants amb una samarreta social com a gest d’agraïment per difondre l’albinegrisme, i també se’ls va lliurar un diploma personalitzat per a cadascuna.

No va faltar un bon esmorzar gràcies a Martín Emilio, de Gaetà Huguet, per a acomiadar la primera edició del Campus Albinegre Femení de Pasqua amb el millor sabor de boca.