La promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten Endavant Villarreal i el periòdic Mediterráneo, ha preparat un regal molt especial de Reis per als joves futbolistes Rubén Pegueroles Tortajada i Mateu Vilar Castillo. Tots dos acompanyaran l’expedició grogueta per al partit que els de Javi Calleja jugaran el proper 5 de gener, la Nit de Reis, davant la Real Sociedad a San Sebastián.

Ells són els dos darrers guanyadors del sorteig d’un viatge per a un menor i un familiar major d’edat, juntament amb el Submarí en un dels seus partits a domicili de LaLiga. Per primera vegada, i aprofitant la màgica Nit de Reis, seran dos els joves seguidors del Villarreal CF que podran viure aquest somni a la vegada.

Rubén té 10 anys i juga com a migcampiste en l’aleví de primer any de l’UD Vinaròs, mentre que Mateu té 6 anys i forma part del prebenjamí del Xilxes CF.

Tots dos van rebre la documentació per al viatge a la Ciutat Esportiva de Miralcamp el darrer dijous, de mans dels jugadors groguets Mario Gaspar, Pau i Quintillà, amb els quals van viure moments inoblidables.

Però encara els esperen molts més en un viatge que els portarà el dissabte 4 de gener cap a San Sebastián, on l’endemà el Villarreal CF s’enfrontarà als blanquiblaus en el primer partit de LaLiga de 2020, a l’estadi Reale Arena des de les 14.00 hores. Serà una Nit de Reis per a recordar.