NOM DEL CLUB:

BURRIANA FÚTBOL BASE.

ANY DE FUNDACIÓ:

2006.

PRESIDENT:

JUAN MIGUEL CARREGUÍ ABELLA.

TERRENY DE JOC:

LLOMBAI.

EQUIPACIÓ:

BLAVA I BLANCA.

NOMBRE D’EQUIPS:

17.

El Burriana Futbol Base, un dels clubs referents a la província, ja està immers en una nova temporada que arriba amb canvis i sobretot molta il·lusió.

El club segueix dirigit per una junta en la qual l’objectiu prioritari és el creixement personal i esportiu de tots els membres de la seua escola, la qual cosa ha fet que enguany hagen sigut guardonats per la Federació Valenciana de Futbol en la persona del seu president, Juan Miguel Carreguí, pel seu treball i dedicació durant molts anys pel futbol base.

coordinadors / El club està dirigit aquesta temporada en l’àrea esportiva per Raúl Rubert com a director esportiu, Vicente Javier Prior com a coordinador de futbol 11 i per Alejandro Carreguí com a coordinador de futbol 8. Tots tres s’estrenen, mentre que Javi Guerola és el responsable màxim de l’àrea de porters.

Cal destacar que el Burriana Futbol Base es una de les poques escoles on els porters realitzen sessions de treball específic a més de l’entrenament habitual amb els seus respectius equips.

El club té enguany tres equips cadets i tres infantils pel que fa al futbol 11, mentre que en futbol 8 té a més de l’escoleta amb els més menuts, un prebenjamí, cinc benjamins, tres alevins i un aleví femení, la qual cosa el converteix en un dels pocs clubs de la província amb un equip femení de base. De fet, de cara al futur, un dels objectius del club borrianenc és potenciar aquesta línia amb un infantil femení.

molts serveis / Tots els equips estan dirigits per dos entrenadors qualificats i amb carnet d’entrenador de nivell 1, 2 i 3. També disposen de servei de fisioterapeuta durant tres díes a la setmana, a més de metge especialiste en traumatologia, i gràcies a l’acord amb l’Ajuntament de Borriana, durant els partits el club també té una ambulància al costat del terreny de joc.

El club mostra així com cuida la seua base i com continua esforçant-se per tindre una base de la qual estar molt orgullosos.