Ja està oberta la inscripció per a les Jornades d’Innovació metodològica en Pilota Valenciana que tindran lloc al CEIP Doctor Errando Vilar d’Almassora el proper mes de març, amb una durada de 12 hores.

Amb un màxim de 30 places, la inscripció està oberta fins el 16 de febrer, amb una setmana més de termini per a confirmar la participació.

Les sessions estan dirigides al professorat d’educació física en actiu i la resta del professorat en actiu en centres tant públics com concertats de la Comunitat Valenciana, i tindran lloc els dies 2, 4, 9 i 11 del mes de març, sempre en horari de 17.30 a 20.30 hores.

Entre els objectius del curs estan oferir una visió actualitzada de l’ensenyament i aprenentatge de l’esport de pilota mitjançant metodologies actives per a l’alumnat: reptes cooperatius, competitius, personals, etc. També es vol donar a conéixer, practicar i gaudir de les principals modalitats de pilota valenciana, a més de relacionar diverses habilitats motrius i dirigir-les cap a l’ensenyament específic d’aquest esport, transmetent els valors educatius del joc de la pilota.

Hi participaran com a ponents Heliodoro Alberto González, Ivan Fenollosa, Lluis Ramos i César Beltrán.