Aquest cap de setmana Onda serà la localitat que més promocionarà l’esport de la pilota valenciana a la província de Castelló, ja que és l’escenari triat per a tancar la primera fase de competició dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de galotxa i frontó individual.

El club d’Onda i l’escola d’Onda estan treballant els darrers temps a un gran nivell i han conseguit convertir aquesta localitat en l’epicentre de l’activitat de promoció de pilota durant els mesos de gener i febrer en aquest emocionant inici de 2018.

Així, hui, des de les 9.00 hores, hi jugaran els equips de les categories aleví i infantil que pertanyen a les escoles de pilota d’Almassora, Vila-real, Castelló, Borriol, Onda, Algimia i Baronia.

L’activitat esportiva continuarà el dissabte 17 de febrer, on al trinquet d’Onda es disputaran les finals provincials amb els millors equips de la província en les cinc categories de competició. Eixe dissabte també jugaran al frontó 25 jugadors de la categoria aleví, per la qual cosa es viurà una gran jornada de pilota.