NOM DEL CLUB:

CLUB DE ATLETISMO PLAYAS DE CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1981.

PRESIDENT:

TONI ESCRIG.

INSTAL·LACIONS:

GAETÀ HUGUET Y UJI.

EQUIPACIÓ:

VERDA I NEGRA

NOMBRE D’EQUIPS:

CINC.

El CA Playas de Castellón porta camí de proclamar-se un any més com a millor club d’atletisme d’Espanya, i els equips de base també estan fent el seu treball.

Els equips juvenils, cadets, benjamí i prebenjamí, els quals sumen uns 310 atletes, estan protagonitzant molt bones actuacions en les seues competicions. El darrer exemple ha sigut el Campionat d’Espanya sub-18 a l’aire lliure, el qual es va disputar el passat cap de setmana a Gijón, on el Playas va ser el millor club amb 96 punts gràcies a nou podis: tres ors, dues plates i quatre bronzes.

Els primers llocs van arribar tots en categoria femenina amb Aitana Safont (64,49 metres en martell), Carla García (1.00.64 en 400m tanques) i Andrea Jiménez (54.37 en 400m).

Les dues plates van ser per a Daniela García, amb 2.17.08 en 800m, i per a Pau Borillo al decatló amb 6.498 punts. Les combinades van ser una de les disciplines que se li van donar millor al Playas. De fet, a Pau el va acompanyar al tercer escaló del podi el seu company Andreu Boix, mentre que Héctor Gasulla va ser cinquè. A més, Emma García va ser bronze a l’heptatló, com Lola Cortina en perxa i Pedro García en 2.000m obstacles.

Aquest cap de setmana és el torn dels cadets, els quals disputen a les pistes de Gaetà Huguet a Castelló el Campionat d’Espanya sub-16 a l’aire lliure, on els atletes castellonencs tractaran de repetir, i fins i tot millorar, els bons resultats del Nacional en pista coberta, en el qual el Playas va ser tercer amb dos ors i dos bronzes.

Per la seua banda els juvenils van ser primers al Nacional d’hivern amb dos ors i un bronze, i en la Copa de Clubs sub-16 els xics van guanyar i les xiques van ser subcampiones.