El passat diumenge va tindre lloc la segona ronda de la Copa Federació a El Planter (Puçol). El prebenjamí B del Villarreal CF es va classificar després d’aconseguir el liderat del grup L i superar la ronda eliminatòria d’ accés a la fase final, on s’enfrontaran els huit millors equips de la Comunitat Valenciana: Valencia CF, Fundació Valencia CF, Levante UD, FBCD Catarroja, Inter San José, Independiente de Alicante i Jove Español de San Vicente.

El conjunt dirigit per Sergi Campos, Vicente Pallarés, Kenne Kessler i Ana Roig, aquestes últimes jugadores del femení groguet, es va veure obligat a aplegar a la tanda de penaltis en el partit decisiu davant l’Acero (1-1).

Però abans de l’èpic encontre, el prebenjamí B va ser líder del grup amb 6 punts, guanyant al Mare Nostrum (2-1) i Benirredra (4-2) i perdent davant el San José (0-1). Els tres partits de la fase de grups van tindre una duració de 25 minuts a temps corregut, mentre que la semifinal va consistir en dos parts de 20 minuts.

El Submarí va errar els dos primers llançaments de la tanda, que en Futbol 8 és de 3. L’equip del Port de Sagunt va anotar el primer, però el porter groguet Sergio Sánchez va parar el segon, que d’haver sigut gol haguera suposat l’eliminació del seu equip. Abans de la mort sobtada, Sergio es va tornar a lluir i el Villarreal CF no va desaprofitar l’ocasió d’empatar la tanda.

Al quint llançament, el jove porter va tornar a ser l’heroi amb suspense, atrapant el penal en dos temps després de que la pilota fera un estrany i puguera entrar en la porteria amb l’equip ja celebrant la classificació.

Cal destacar que, pel moment, el prebenjamí B ha eixit campió dels quatre tornejos de categoria de primer any que ha disputat aquesta temporada. A més, ha sigut subcampió de lliga i va arribar als quarts de final d’un torneig de segon any a Mislata.

Per a la jornada de demà, l’equip groguet ha evitat en la fase de grups al Valencia CF i al Levante UD, però es trobarà amb el Fundació VCF o el San José, que ja va vèncer als de Vila-real la setmana passada, i el Jove Español.