La província de Castelló ha pogut veure de prop a les millors promeses infantil i cadets de la Comunitat Valenciana.

El darrer cap de setmana la preselecció autonòmica d’aquestes categories va iniciar la preparació de la seua participació al proper Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. I l’escenari triat va ser el pavelló Ciutat Esportiva de Castelló i La Bosca de Borriana.

Així, es van sentir com a casa els dos representants provincials, Claudia Pi, del Vila-real Basquet Club, en la sel·lecció cadet femenina, i Jorge Balfagón, del TAU Castelló, a l’infantil masculina.

Tots van completar la primera concentració amb dobles sessions de treball per a començar a assumir els fonaments del joc que caracteritzaran els equips autonòmics al Nacional.

Els tècnics han tingut l’oportunitat de treballar de manera intensiva amb tots els jugadors convocats, conjuntant el potencial d’aquestos joves talents amb l’objectiu de competir al major nivell possible.

Els entrenadors continuaran observant l’evolució dels jugadors en els partits de lliga i el proper mes de desembre es realitzarà la major part de la preparació ja pensant en la nova edició del Campionat d’Espanya.