+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

multiesport

El Primer Toque CF rep un dels premis Emprén Esport TORNEIG

Els guardons són concedits per la Fundació Trinidad Alfonso i el diari ‘Marca’ per a impulsar l’emprenedoria en l’àmbit esportiu

 

Valero Fraile (baix, cinquè des de la dreta) va representar al Primer Toque CF en els premis Emprén Esport. - MEDITERRÁNEO

M. M.
20/01/2018

Aquesta setmana s’han lliurat a València els guardons de la quarta edició dels premis Emprén Esport que atorguen la Fundació Trinidad Alfonso i el diari Marca, amb la col·laboració del Valencia Basket Club.

Entre els guardonats va destacar la presència del club de futbol Primer Toque CF, el qual va estar representat pel seu director esportiu, Valero Fraile, qui va estar acompanyat pel diputat d’Esports, Luis Martínez, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar.

El club castellonenc va aconseguir el segon premi en la modalitat ‘Universalitzación de l’Esforç-Esdeveniment Esportiu, per l’organització del 12é Torneig de futbol base Primer Toque Castellón Mediterráneo. El premi està dotat amb 12.000 euros per a invertir en el tornei i seguir millorant-lo.

Des del club, Valero Fraile ha destacat «el gran valor que té per a Primer Toque aquest reconeixement, ja que l’alt nivell dels projectes presentats i el rigor amb el qual la Fundació Trinidad Alfonso i Marca tracten aquests premis, és un indicador molt positiu de la salut del nostre torneig i, sense dubte, una extraordinària motivació per a seguir treballant i que Castelló puga continuar gaudint any rere any d’aquesta festa del futbol», va assenyalar.