La localitat de Santa Magdalena va acollir l’1 de maig la XII Reunió Provincial de les Escoles de Ciclisme, la primera del calendari de reunions d’enguany.

El Club Ciclista Deportes Balaguer, de Benicarló, fou novament l’entitat organitzadora d’aquest l’esdeveniment esportiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Més de 170 joves promeses del ciclisme de tota la província es van donar cita en una jornada amb molta participació, ja que van ser moltes les famílies i afeccionats que es van desplaçar fins a la localitat. Els clubs participants en aquesta ocassió van ser El Sepelaco Onda, el Velo Ride d’Almassora, la Unió Ciclista Benicarló, l’Àngel Vicioso, Animals de Muntanya, Alt Palància, el Costa Azahar, CC Oropesa, Unió Ciclista Benicassim, el Sant Joan de Moró, Vall d’Uixó, el Vinaròs, Ciclos Faustin, un club de Tarragona, Dos Rodes i per supost el club amfitrió, el Club Ciclista Deportes Balaguer.

Tots ells, i en diferents categories, van realitzar diverses proves d’habilitat sobre la bicicleta i una carrera en línia pels principals carrers del casc urbà.

Les competicions es van iniciar a partir de les 10.00 hores del matí a l’avinguda del Dr. Luis Torres, amb molta expectació com ja és habitual en aquest encontre.

Finalitzada la competició, les festeres i fester de Santa Magdalena, la dama del club i l’alcalde de la localitat, Sergio Bou, van lliurar els trofeus a tots els guanyadors de les proves disputades.

Els ciclistes locals més destacats van ser David Muñoz Sorica, quart en la seua categoria; el seu germà Jordi amb un segon lloc, i Marc Marín Falcó, que amb 4 anys, va demostrar les seues habilitats sobre la bicicleta.