La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha convocat les proves de caràcter específic per a l’accés a les diferents titulacions i cicles dels ensenyaments esportius per als dies 15, 16, 17 i 18 de setembre. Així mateix, s’ha publicat en el DOGV el calendari complet i el procediment per a l’admissió i la matriculació en aquestes titulacions esportives en la pàgina web http://www.dogv.gva.es/datos/2020/05/12/pdf/2020_3284.pdf

El període d’admissió i d’inscripció a les proves serà del 20 al 29 de juliol i de l’1 al 4 de setembre, els quatre inclosos. Davant de la situació originada per la pandèmia COVID-19, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha habilitat la possibilitat de remetre les sol·licituds d’inscripció i la documentació requerida per correu electrònic a la secretaria dels centres docents on es vol fer la prova, per tal d’evitar desplaçaments per a presentar-les als centres docents.

En la mateixa resolució de la convocatòria publicada en el DOGV es troben els models de sol·licitud i es detallen els centres docents examinadors de les proves específiques d’accés, així com l’adreça de correu electrònic i l’adreça del centre al qual s’enviaran les sol·licituds d’inscripció.

La data exacta, el lloc de realització i l’horari de cada prova específica seran comunicats pel centre que imparteix l’ensenyament corresponent, on s’oferisquen les diferents modalitats esportives en quan es tinga tota la documentació requerida i esta estiga confrontada.