La promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo, continua fent realitat el somni dels seguidors més joves del Submarí.

A més de viatges perquè un menor d’edat puga acompanyar a l’equip groguet en els seus desplaçaments del campionat lliguer, sempre acompanyat per un major d’edat, també es sortejen altres obsequis que són un autèntic tresor per als aficionats de l’equip que dirigeix Calleja.

Així, en el darrer sorteig van resultar afortunats els joves Izan Salas i Marc Ferrer. El primer d’ells, amb 11 anys, juga a futbon en l’aleví B del CD Roda i va guanyar una samarreta signada per tots els cracks del Submarí.

Per la seua banda, Marc, que amb 7 anys forma part del planter del prebenjamí A de l’Almenara Atlétic, es va emportar un baló també amb les signatures dels jugadors groguets.

Precisament dos dels davanters del primer equip, Gerard Moreno i Samu Chukwueze, van ser aquesta vegada els encarregats de fer realitat les il·lusions dels joves futbolistes i lliurar-los els seus regals després de l’entrenament que van realitzar ahir divendres, en plena preparació per al decisiu partit davant l’Eibar que acollirà l’Estadi de la Ceràmica de vila-real demà a les 18.30 hores.

Així que ja ho saps, si vols aconseguir uns obsequis com els que ja tenen Marc i Izan, no perdes l’oportunitat de participar en el darrer sorteig d’aquesta temporada, que es realitzarà la propera setmana abans de la fi del campionat de lliga.

Per a concursar només has de formar part d’un club de futbol o qualsevol altre esport que tinga algun tipus de vinculació amb el Villarreal CF, com la iniciativa Endavant Villarreal o qualsevol altra. Si és així, envia’ns una foto que podrà ser publicada en Esport Jove, i les teues dades, i que tingues molta, molta sort!