NOM DEL CLUB:

RENOMAR ELS PORTS FUTBOL CLUB.

ANY DE FUNDACIÓ:

2003.

PRESIDENT:

ROBERTO PRADES.

TERRENY DE JOC:

EL SERRITO (VILAFRANCA), FÀBRICA GINER (MORELLA), PLA DEL MIG-ULL (CINCTORRES) I MUNICIPAL (FORCALL).

EQUIPACIÓ:

VERDINEGRA.

NOMBRE D’EQUIPS:

SET.

El futbol base té a la comarca d’Els Ports una entitat que agrupa a tots els xiquets de la zona als que els agrada practicar l’esport rei. Tot i la despoblació que campa per l’interior de la província, el Renomar Els Ports FC continua lluitant any rere any per a continuar endavant i oferir una alternativa esportiva als més joves.

El club és conscient de les limitacions que imposa el reduit nombre de jugadors. En l’actualitat tenen set equips que es reparteixen des de la categoria prebenjamí fins a cadet. Les complicades circumstàncies per a poder continuar en actiu, els rigors de l’hivern a la zona, que fan de l’esport una pràctica com a mínim difícil, no li trau gens d’il·lusió als jugadors, entrenadors i directius.

Aquesta temporada el club està format per un equip cadet, un infantil, dos alevins, dos benjamins i un prebenjamí. A l’inici del campionat també van aconseguir formar un equip juvenil, però aquest va causar baixa una vegada iniciada la competició. La manca de jugadors i la necessitat de desplaçar-se des de les ciutats on la majoria desenvolupen els seus estudis, va fer impossible continuar amb la competició, la qual cosa mostra les dificultats amb les quals s’enfronten.

Tot i això, són més d’un centenar de xiquets els que juguen gràcies a quest club. I és que si hi ha un equip que s’ha guanyat el lema de que són més que un club, sens dubte és aquest menut club d’Els Ports. Una família que dóna vida als pobles de la zona cada cap de setmana.

I és que com a bon equip comarcal, el Renomar Els Ports juga els seus partits com a local en quatre pobles diferents. Es tracta del camp d’El Serrito a Vilafranca, el de la Fàbrica Giner a Morella, el Pla del Mig-ull a Cinctorres, i el camp municipal de Forcall.

La directiva del Renomar Els Ports FC està presidida per Roberto Prades, acompanyat per Toni Ripolles, Jesús Escribano, Javier Yeste, Manolo Guimerá, José Luis Querol, Juan Carlos Castel, Javier Orti, Raúl Monfort, Alberto Viñals i els tècnics dels equips.