Sens dubte la gran figura de la temporada en el CD Benicasim és Roberto Peiró. Una persona molt coneguda i volguda a tota la província, que en tots els equips pels que ha passat ha deixat la seua empremta d’humiltat i personalitat.

Amb pocs fons per a afrontar la temporada en Primera Regional, Peiró era l’encarregat de dirigir el primer equip. La primera volta del campionat no va ser la desitjada, amb un equip situat als llocs de descens, així que el tècnic va decidir tornar a posar-se les botes i aportar la seua veterania, que li feia falta a l’equip dins del camp.

El migcampista ha jugat al Castellón B, Castellón, Burriana, Onda, Vall de Uxó, Vinaròs, Sant Jordi i Benicasim, entre molts altres equips. A més de les seues aparicions al primer equip del Castellón en la categoria de bronze, Peiró va jugar una promoció d’ascens a Segona B amb el Burriana, en la qual van estar molt prop de pujar.

Després d’una carrera molt meritòria, Roberto va marxar al Catí, on també va fer les funcions de jugador i entrenador, anys enrere. Just després de tancar l’entitat de Catí, aquest rodamón va tornar a Benicàssim, localitat en la que es va iniciar en el futbol de menut i a la que va tornar per a jugar en l’històric periple del club a Tercera, i ara de nou a entrenar.