El dissabte passat el Rugby Castelló-San Roque va aconseguir un gran èxit en alçar la copa de campió de la lliga de Rendiment II en categoria sub-18 després d’imposar-se per 35-12 al Rugby Club València en el partit el qual es va disputar al Sindical.

L’equip castellonenc es va mostrar molt superior en tot moment, tant en defensa com en atac, sobretot durant la primera part de l’encontre.

En la segona meitat el joc es va igualar un poc, ja que el Rugby Club València, amb una tàctica molt més dinàmica en atac va aconseguir anotar 12 punts després d’haver-se quedat en blanc fins arrivar al descans.

Aquesta alegria per al Rugby Castelló s’ha arrodonit amb la participació de quatre dels jugadors sub-16 del club en el Campionat d’Espanya de clubs el qual es va disputar el darrer cap de setmana a Oliva.

Pel club castellonenc hi van participar Ignacio Teruel, Pablo Camahort, Enrique Pitarch i Nicolás Molero, els quals van aconseguir el títol de campions d’Espanya de clubs en categoria promoció amb el Tatami RC.

A més, el Rugby Catelló ha sigut subcampió de la lliga Rendiment II en categoria sub-16 després de perdre el partit pel primer lloc davant el mateix Tatami RC per 31-17 a València.