Saps qui és el capità del Benjamí D del Vila-real CF? La resposta és senzilla: Tots. Un detall que deixa clar quin és l’esperit d’aquest equip. El braçalet va passant de braç en braç i en cada partit és un el capità. Així tots se senten importants. Ell jugadores aprenen de les mans de Àngel del Castillo, Jordi Ferrando i Miguel del Amo.

Aquest equip destaca per la seua força i així ho defineix l’entrenador Àngel del Castillo: «Podria definir aquest equip amb moltes paraules, però em centre en una i aquesta és força».

Aquests joves talents van a l’entrenament plens d’entusiasme i amb ganes d’aprendre baix les directrius dels seus entrenadors. A cada partit i en cada entrenament transformen l’energia en bon joc: «Feia temps que no em trobava amb un equip amb tanta energia i això es veu en els partits». A més, aquest conjunt groc despunta per no tindre un únic capità, buscant la igualtat entre els jugadors, cada setmana té un l’honor de lluir el braçalet.

Aquests lluitadors comencen cada partit amb el seu crit de guerra. La seua particular ritu de motivació amb què s’inspiren: Quan vaig pel carrer em pregunten, que si sóc del Barcelona o del Madrid, jo aixeco el cap orgullós i els dic del Villarreal a morir. “Els xiquets s’han adaptat molt bé i estan feliços de jugar en aquest club”, finalitza l’entrenador.