El jove castellonenc Saúl Tel Aguilar, de 10 anys, compleix aquest cap de setmana el seu somni d’acompanyar l’expedició del Villarreal CF en un dels seus viatges per a jugar a domicili al campionat de Lliga. El futbolista de l’aleví C del Primer Toque CF ha sigut el darrer guanyador de la promoció Viatja amb el Villarreal, que et porten el projecte Endavant Villarreal i el periòdic Mediterráneo, amb la qual un menor juntament amb un familiar major d’edat, pot acompanyar als jugadors i equip tècnic groguet en els seus desplaçaments.

Així, Saúl ha viatjat amb el Submarí a Sevilla, on els homes que dirigeix Javi Calleja jugaran hui a l’estadi Benito Villamarín davant el Betis a les 16.15 hores. Un encontre del qual el jove jugador serà testimoni privilegiat, després d’haver pogut conéixer tots els seus cracks favorits.

Els primers d’ells amb els quals va poder parlar Saúl van ser Rodrigo i Cheryshev, que el darrer dijous van actuar com a mestres de cerimònia i van lliurar a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF els seus regals a tots els guanyadors del darrer sorteig.

Així, Román Teresa Alós, que juga al benjamí B del Roda Villarreal CF, es va emportar una samarreta signada per tota la plantilla grogueta, mentre que Héctor Blázquez Viñerta, el qual pertany a l’aleví A del Club La Vall, va guanyar una pilota, també signada pels cracks del Villarreal. Uns magnífics regals que de segur guardaran des d’ara com un autèntic tresor.

I per aconseguir tu també aquests regals, només cal que formes part d’un equip que estiga vinculat amb el Villarreal CF i enviar-nos una foto teua, amb els teus companys d’equip, animant al Submarí a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulguis, per a que la pugam publicar al suplement Esport Jove i entres en el proper sorteig de Viatja amb el Villarreal.

Entre les fotografies enviades es sortejaran diversos regals, entre els quals destaca un viatge per a dues persones, un xiquet i un familiar major d’edat, per a acompanyar al Villarreal CF en els seus partits de lliga a domicili.

A més, també es sortejaran de manera periòdica samarretes i balons signats per tots els jugadors del primer equip groguet. Uns autèntics tresors per a tots els seguidors del Villarreal CF, que ara poden ser teus d’una manera molt fàcil i senzilla.

Així que ja ho saps, no esperes més i envia’ns ja les teus fotografies per a poder tindre opcions d’aconseguir molt prompte aquestos regals tan especials.