La Selecció Espanyola Sub-17 ha convocat la jugadora del Femení A Nerea Vicente per disputar la Ronda Elit de la categoria a Suècia. El combinat nacional espanyol s’enfrontarà a Eslovàquia, Suècia i Polònia a finals d’aquest mes de març.

La expedició espanyola té previst viatjar a Göteborg (Suècia) el proper dijous 21 de març. El conjunt espanyol Sub-17 jugarà davant Eslovàquia el dissabte 23 de març a les 19.30 hores (Boras Arena). El segon partit de l’equip nacional serà davant Suècia el dimarts 26 de març a les 18.30 hores (Boras Arena). Finalment, Espanya disputarà l’últim encontre davant Polònia el divendres 29 de març a les 18.00 hores (Hisingen Arena).

La jugadora del Femení A veu així recompensada la seua gran temporada amb la crida de la Selecció Espanyola Sub-17, amb la qual aquesta mateixa temporada s’ha alçat campiona de la Copa de l’Atlàntic, després de superar a la Selecció de Canàries per un contundent resultat de 4 -1.

La futbolista del Villarreal CF va sortir en l’onze inicial i va disputar els primers 76 minuts d’un enfrontament que quedarà per al record de la jove jugadora grogueta.