El Villarreal CF torna a fer les Amèriques i ja ha desembarcat a Miami. El club groguet, en col·laboració amb LaLiga, aterra a terres nordamericanes amb l’objectiu de realitzar tres activitats. Hui mateix ha iniciat la primera d’aquestes, l’Èlit Camp, el qual se celebrarà durant el cap de setmana a l’Amelia Earhart Park i té la participació de Marcos Senna i entrenadors del futbol base groguet, els quals impartiran la metodologia de treball de la #CanteraGrogueta.

El proper dilluns continuaran aquestes activitats amb l’inici de l’Experiència Ambulant LaLiga. Així, fins el dijous, el club groguet visitarà les diverses acadèmies de futbol locals oferint nous clínics liderats per Marcos Senna i destinats a la formació d’entrenadors i futbolistes.

Per últim, el divendres 7 de novembre començarà el plat fort d’aquesta visita grogueta a Florida, una nova edició del Torneig Villarreal Yellow Cup Miami. Un espectacular esdeveniment futbolístic el qual enfrontarà a un total de 16 equips alevins, entre els quals figuraran el mateix Villarreal CF, tres equips de la MLS i 12 conjunts de l’estat de Florida. El guanyador d’aquest torneig certificarà la seua participació a la propera edició de LaLiga Promises USA.