La promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten el projecte Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo, continua fent realitat els somnis dels seguidors més joves del Submarí. Aquesta setmana és Aitor Balaguer, amb 11 anys i d’Almassora, qui acompanya a l’expedició grogueta cap a Sevilla, on els jugadors de Javi Calleja s’enfronten hui a l’equip hispalenc, des de les 13.00 hores a l’estadi Sánchez Pizjuán.

Aitor, que forma part de l’equip aleví del Club d’Atletisme Playas de Castellón, ha sigut el darrer guanyador del sorteig d’un viatge amb el qual un menor d’edat, sempre acompanyat per un familiar major d’edat, pot formar part de l’expedició del Villarreal CF en els seus partits fora de casa a la competició de Lliga.

També es sortejen altres regals, molt valuosos per a tot bon aficionat del Villarreal CF. Així, en aquesta ocassió Gerard Holguin, que té 5 anys i juga en el prebenjamí del Vinaròs CF, ha guanyat una samarreta signada per tots els cracks del Submarí, menter que Eric Guerola, amb 12 anys i jugador de l’infantil de l’Almenara At., s’ha emportat un baló també signat pels jugadors.

Precisament dos dels cracks groguets, el porter Andrés Fernández i Cheryshev, van ser en aquesta ocassió els encarregats de lliurar els seus obsequis als joves guanyadors.

Eric Guerola no va poder acudir en eixe moment, però després de recollir el seu baló va poder conéixer a altres cracks del Villarreal com Soriano o Rodrigo.

Així que ja ho saps, si tu també vols aconseguir eixos regals, només has de formar part d’un club que tinga alguna vinculació amb el Villarreal CF, com la iniciativa Endavant Villarreal, i enviar-nos una foto en la qual aparegues amb els teus companys d’equip, animant al Submarí a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues. Posa les teues dades personals, i molta sort!