Ahir la jove Silvia García Díaz va cumplir un somni, acompañar els jugadors del Villarreal CF en un dels seus viatges per a jugar fora de casa a la Lliga.

Silvia, amb 7 anys, és la més jove de l’equip femení de l’Andiamo Vila-real i ha sigut la darrera guanyadora de la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo, i gràcies a la qual un menor d’edat pot viatjar amb el Villarreal CF acompanyat per un familiar major d’edat.

En aquest sorteig també han resultat agraciats Alejandro Nájera i Nicolás Vasile Borza. El primer, jugador de l’aleví A del Roda, va rebre una samarreta signada pels cracks groguets, i el segon, davanter del prebenjamí A de l’Alcalà CF, va guanyar un baló també signat pels jugadors. Precisament Fornals i Iborra van ser els encarregats de lliurar els obsequis als menuts ahir a la Ciutat Esportiva, després del darrer entrenament, i només unes hores abans que l’expedició liderada pel tècnic Javi Calleja volara cap a Vigo, on hui jugaran un partit clau davant el Celta, a les 18.30 hores a l’estadi de Balaídos.

Un partit que tindrà una animadora de luxe a les grades, la vila-realenca Silvia García, que com en cada partit a l’Estadi de la Ceràmica animarà el Submarí amb tota la seua il·lusió.

I ja ho saps, si vols aconseguir també viure moments inoblidables i guanyar fantàstics obsequis, només cal que participes en la promoció Viatja amb el Villarreal. Per a fer-ho cal que formes part d’algun club de futbol o qualsevol altre esport que tinga alguna relació amb el Villarreal CF. Si és així, envia’ns una foto, que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove, en la qual aparegues amb els teus companys d’equip o animant el Submarí, i posa-hi les teues dades personals. Afanya’t, i que tingues molta, molta sort!