El CF Fomento Castellón va nàixer fa dos anys com un projecte social, esportiu, educatiu i obert al voltant de la passió per l’esport base i el retorn a la societat. Una iniciativa de Facsa per a apostar encara més per l’esport.

El club castellonenc continua treballant a diari amb l’objectiu de millorar i augmentar el nivell dels seus jugadors, així com el nombre d’equips. En aquesta nova temporada 2018-19 el club presenta importants novetats.

Així, pel que fa al nombre d’equips tenen un cadet més, amb la qual cosa han doblat aquesta categoria, i s’estrenen en juvenil amb dos equips, a més de l’amateur, el nou referent del club, al qual podran arribar tots els xiquets i xiquetes del club a mesura que tinguen l’edat necessària. D’aquesta manera, a nivell esportiu ja tenen tota l’escala futbolística, des de l’escoleta fins a l’amateur.

També han incorporat la figura d’un fisioterapeuta, amb la qual cosa el club es posa al capdavant pel que fa a la cura dels seus esportistes, els quals tindran l’oportunitat de ser atesos per un profesional durant la setmana i fins i tot els matins de dissabte a la Ciutat Esportiva Facsa.

nou aparcament / També s’ha habilitat un nou aparcament exterior amb capacitat per a un centenar de vehicles més, amb la qual cosa es disposa d’un total de 170 places. A més, s’estan donant les passes necessàries per a tindre un gimnàs. De fet, ja s’ha passat la dotació d’aquestes instal·lacions, les quals es posaran en marxa en breu, amb la qual cosa augmentaran les dependències i serveis per als joves esportites, tal com cap esperar d’una ciutat esportiva com la d’aquest club, amb un aforament per a 600 persones.

Un dels objectius del CF Fomento Castellón és que els seus jugadors tinguen la informació que els ajude a millorar en tots els aspectes. Per això al llarg de la temporada està previst realitzar diverses xarrades, ponències i sessions amb la presència de professionals qualificats relacionats amb diversos aspectes del futbol, com ara la nutrició, les regles del joc i molts d’altres.

NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL FOMENTO DE CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

2016.

PRESIDENT:

MIGUEL TENA.

TERRENY DE JOC:

CIUTAT ESPORTIVA FACSA.

EQUIPACIÓ:

BLAU CLAR I NEGRE.

NOMBRE D’EQUIPS:

TRETZE.