Víctor Canós Vivas va viure un somni el darrer cap de setmana. Amb 6, anys, el jugador del CF Platges de Moncofa va formar part de l’expedició del Villarreal CF que va viatjar a Las Palmas de Gran Canària, on el diumenge els de Javi Calleja es van imposar per 0-2 a l’equip de Paco Jémez a l’estadi de Gran Canària.

El xiquet, que es va iniciar al futbol la darrera temporada en el club de Moncofa i enguany forma part de l’equip prebenjamí, va guanyar el viatge que sorteja la promoció Viaja amb el Villarreal, que et porten el projecte Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo. Una promoció amb la qual un menor d’edat pot formar part de l’expedició del club groguet en els seus desplaçaments fóra de casa a la Lliga, sempre acompanyat per un familiar que siga major d’edat.

Víctor va volar cap a Las Palmas amb el mateix avió que els cracks del Submarí i es va allotjar al mateix hotel que els jugadors groguets, on va conéixer alguns dels seus ídols, com Samu Castillejo o Adrián Marín.

Però on millor s’ho va passar el jove futbolista va ser a l’estadi de Gran Canària, on va animar els 90 minuts als jugadors del Villarreal CF i va poder celebrar els gols de Bacca i Sansone que li van donar la victòria als de Calleja.

Una experiència inoblidable que tu també pots viure. Només cal que formes part d’algun club de futbol o de qualsevol altre esport que tinga algun tipus de vinculació amb el Villarreal CF, com el projecte Endavant Villarreal.

Si és així, envia’ns una foto en la que aparegues amb els teus companys d’equip, jugant, animant al Villarreal a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues. La fotografia podrà ser publicada al suplement Esport Jove i entraràs a formar part del proper sorteig. A més del viatge també es sortejen samarretes i balons signats pels jugadors groguets. Uns autèntics tresors!