Les escoles de Tenis Drive Academy van iniciar la nova temporada 2018-19 fa un mes en les seues Escoles de Pàdel i Tenis al Club de Tenis Castellón, Club de Golf Costa de Azahar i Club de Pádel 79 de Benicàssim.

Ja estan confeccionats tots els grups en les diverses escoles i el termini encara segueix obert per a nous alumnes que vulguen iniciar-se en aquestos esports o bé rebre classes de perfeccionament, ja que hi ha grups de totes les edats i nivells, i totes les dies de la setmana, de dilluns a diumenge. Amb gran quantitat de grups i molta flexibilitat d’horaris, per a que cap xiquet o adult es quede aquesta temporada sense practicar el seu esport.

Al llarg de nou mesos, fins a la meitat de juny, els alumnes de Tenis Drive Academy gaudiran amb les seues classes, de la mà dels millors professionals i en les millors instal·lacions.

Dels 3 als 5 anys en l’Escola de Minitenis i Minipàdel els més menuts s’apropen als esports de raqueta amb jocs i exercicis adaptats a ells, de manera divertida.

Des dels 6 anys, a l’Escola de Tenis i Pàdel per a xiquets, juntament amb altres companys de la seua edat o nivell similar, els xiquets s’ho passen en gran a les escoles de tenis i pàdel practicant esport a l’aire lliure i aprenent.

A més de les classes específiques de pàdel o tenis, al CTC també es fa l’activitat de multiesport per a que els xiquets puguen passar el matí sencer de dissabte o/i diumenge, de 10.00 a 13.00 hores, practicant esport (pàdel, tenis, futbol, bàsquet...) i altres activitats esportives adaptades a les edats dels participants, dels 3 als 17 anys agrupats per edats.

Tenis Drive Academy té a més una extensa escola de competició, tanto de pàdel com de tenis, amb els millors professionals, amb entrenaments específics, acompanyament i assessorament als tornejos.