Amb l’inici del nou any comença la segona meitat de la temporada d’hivern a les escoles de tenis i pàdel de Tenis Drive Academy. Des de la segona quinzena de setembre, molts alumnes ja estan gaudint a les instal·lacions del Club de Tenis Castellón, amb 14 pistes de tenis de terra batuda i 9 de pàdel (6 de cristall), i el Club Golf Costa Azahar, amb un camp de golf de 9 forats, 4 pistes de tenis i 3 de pàdel de cristall.

Ja està oberta la inscripció per a nous alumnes que aniran incorporant-se durant el mes de gener i que encara tenen per endavant quasi cinc mesos de temporada en grups reduits formats per edats i nivells. Les escoles funcionen de dilluns a diumenge amb gran varietat d’horaris perquè cada alumne puga adaptar l’horari a les seues necessitats.

Des dels 3 anys ja es pot participar en les escoles de tenis i pàdel, des de nivell d’iniciació fins avançat. A més, Tenis Drive Academy imparteix classes particulars i formació esportiva d’alt nivell, amb grups de competició de totes les categories. Més informació en els telèfons 964228321 i 685110509, www.tenisdrive.es o tdcastellon@hotmail.com.