En febrer comença la segona meitat de la temporada d’hivern a les escoles de tenis i pàdel de Tenis Drive Academy. Des de la segona quinzena de setembre, molts alumnes gaudeixen de les seues clases a les instal·lacions del Club de Tenis Castellón i el Club de Golf Costa Azahar.

Tenis Drive Academy té obertes les inscripcions per a nous alumnes que aniran incorporant-se a les seues clases en febrer, encara amb cinc mesos de temporada per endavant, en grups reduits formats per edats i nivells.

Així, totes les edats, tant adults com xiquets, des dels 3 anys, poden participar en les escoles de tenis i pàdel, i en tots els nivells, des d’iniciació fins avançat, siga quin siga el nivell dels alumnes. Tenis Drive Academy els agrupa perquè tots puguen evolucionar.

Les escoles funcionen de dilluns a diumenge, entre setmana de vesprada i els caps de setmana de matí, i amb gran varietat d’horaris, perquè cada alumne puga adaptar l’horari de les clases a les seues necessitats.

Més informació en els telèfons 964228321 i 685110509, la pàgina web www.tenisdrive.es o enviant un correu a l’adressa electrònica tdcastellon@hotmail.com.