UNA PEL·LÍCULA:

FORREST GUMP.

UN LLIBRE:

RAFA. MI VIDA.

UN MENJAR:

PASTA.

UN VIATGE:

BERLÍ.

UN SOMNI:

SER TENISTA

PROFESSIONAL.

ANY I LLOC DE NAIXIMENT: 2004 (14 ANYS), CASTELLÓ.

ESTUDIS: CURSA SEGON DE LA ESO A L’IES PENYAGOLOSA DE CASTELLÓ.

TRAJECTÒRIA: ES VA INICIAR AL TENIS AMB 5 ANYS AL CLUB DE TENIS CASTELLÓN. EL DARRER ABRIL VA GUANYAR LA FASE PROVINCIAL DEL XLIII CAMPIONAT AUTONÒMIC MANUEL ALONSO.

El jove tenista castellonenc Daniel Notario Tena ha donat durant aquesta temporada un pas avant en la seua formació, en la qual compagina els entrenaments a la terra del Club de Tenis Castellón amb la pista ràpida del Club de Golf Costa Azahar. Així ho va demostrar el darrer abril en guanyar la fase provincial del XLIII Campionat de la Comunitat Valenciana Memorial Manuel Alonso.

—Aquesta és la teua segona temporada com a jugador infantil, com valores la darrera temporada?

—L’inici va ser complicat perquè vaig patir una lesió de genoll, però després em vaig recuperar i em vaig classificar en seté lloc al Circuit Provincial durant l’estiu.

—Com estas jugant enguany?

—Aquesta temporada està anant molt bé. Vaig guanyar el provincial Manuel Alonso i estic satisfet amb el meu joc. Em trobe millor física i mentalment, i això m’està ajudant a jugar millor els partits.

—Què ha suposat guanyar el provincial Manuel Alonso?

—No m’ho esperava i estic molt content. Vaig guanyar al meu rival per 6-3 i 6-1 a la final i va ser especial perquè era la primera vegada que jugava un partit amb àrbitre i com si fóra professional.

—Quina va ser la clau per guanyar?

—Vaig controlar prou els nervis i vaig jugar prou bé, sobretot amb el meu joc de revés.

—Quins objectius tens ara?

—Sobretot tractar de millorar la posició de l’any passat a la propera edició del Circuit Provincial.

—Com serà la propera temporada?

—Serà la meua primera com a cadet i vull seguir entrenant per a millorar el meu joc de dreta. Ara el que millor s’em dona és el revés i també traure.

—Què t’agrada més del tenis?

—És un esport en el qual sempre et pots superar si treballes cada dia i ho dones tot als entrenaments.

—Quins jugadors admires?

—Nadal, el qual és un exemple a seguir, i Roberto Bautista, perquè va començar al meu club. M’agrada molt veure’ls jugar a tots dos.