NOM DEL CLUB:

TORRESPORT CLUB DE FÚTBOL.

ANY DE FUNDACIÓ:

2008.

PRESIDENT:

VÍCTOR OLMOS NAVARRO.

TERRENY DE JOC:

SAN AGUSTÍN I CHENCHO.

EQUIPACIÓ:

NEGRA I ROJA.

NOMBRE D’EQUIPS:

NOU.

El club de futbol base Torresport CF de Castelló ha afrontat amb la màxima il·lusió una nova temporada en la qual els equips de futbol-8 estan competint a un gran nivell, ja que quatre dels huit equips federats que té el club es troben situats al segon lloc de les seues classificacions: els tres alevins i el benjamí B.

Però la novetat d’aquesta temporada és que el Torresport torna a tindre presència al futbol-11 després d’un parell de temporades sense equips. Així, el club té un centenar de xiquets i xiquetes distribuits en huit equips federats (cadet, infantil, tres alevins, dos benjamins i un prebenjamí), a més de l’escoleta per als menuts de 3 a 5 anys.

Des de fa dos anys el responsable de la coordinació de la base és Diego Vidal, que ha succeït Fernando Porcar després que aquest s’encarregara des dels inicis del club d’aquesta tasca.

El Torresport ha mantingut la mateixa línia de treball i la filosofia que ha defensat des de la seua fundació, on la prioritat és que els xiquets i xiquetes facen exercici mentre aprenen els valors que el futbol ofereix i es divertisquen deixant la competició en un segon lloc, sabent que si es fa el treball de la manera correcta, els resultats acaban per arribar per si sols, tal com està succeïnt aquests darrers anys.

El paper dels entrenadors i entrenadores és fonamental al club perquè els joves jugadors estiguen units des de l’escoleta. L’aposta per mantindre els mateixos equips des de la base, tenint en compte que cada temporada hi ha eixides i incorporacions noves, fa que els entrenadors siguen els que adapten aquests canvis i potencien les qualitats dels xiquets amb entrenaments globals, creant situacions reals de joc, corregint errors que puguen aparèixer i ensenyant aspectes tàctics per a millorar la presa de decisions en els partits.

Tot això, unit al magnífic grup de xiquets i xiquetes que formen el Torresport, reflexa en les classificacions jornada rere jornada la bona tasca i el compromís per la línia marcada pel club.