Gràcies al conveni signat ahir entre el Club La Vall i l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, els dies 11, 12 i 13 del proper mes d’octubre els Camps Municipals de la Moleta a la Vall d’Uixó seran l’escenari de la celebració del millor torneig de futbol per a categoria cadet de la Comunitat Valenciana i un dels millors de tota Espanya.

I és que en aquesta nova edició del tradicional torneig cadet la competició tindrà caràcter internacional amb la participació de diversos equips sub-15 procedents de la Premier League anglesa i també de diversos països de Sudamèrica, a més dels clubs més punters del nostre país.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, Higi Daniel, va estar present ahir en la signatura d’aquest conveni de patrocini entre el Club La Vall, representat per David Pérez i Miguel Canós, i l’empresa GPS, amb el seu director general, Jordi Gómez, al capdavant.

Ja estan confirmats 15 dels 16 equips que hi participaran, la qual cosa suposa un increment del nivell i l’internacionalització d’aquest torneig respecte a l’edició anterior, que ja va tindre els millors clubs espanyols.