L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat ja la programació d’Esport Escolar, un recurs gratuit de la Regidoria d’Esports, dirigit a l’alumnat de Primària. Les inscripcions es poden realitzar als mateixos col·legis, mitjançant el monitor adscrit al centre, i tots els participants disposaran d’una assegurança.

Al llarg del curs es realitzaran els entrenaments en horari extraescolar de futbol sala, handbol, bàsquet, colpbol i futbeisbol. I hui comencen pel matí «les primeres competicions al CEIP Eleuterio Pérez per als primers grups», tal com ha explicat el mateix regidor d’Esports, Higi Daniel.

El regidor destaca que l’Esport Escolar és «una de les millors maneres de fomentar l’esport entre els més menuts». A més, al ser activitats gratuïtas «totes les famílies poden tindre accés» i els participants «aprenen els valors positius de l’esport».

En el tercer trimestre es realitzaran activitats extraordinàries, com senderisme, el cros de Sant Vicent i les jornades d’atletisme de San Isidre. Enguany, a més, els Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana es faran a la Vall d’Uixó.