La important tasca que està desenvolupant la Fundació Albinegra amb la base del CD Castellón va aconseguint importants fites. La darrera ha estat la convocatòria de tres jugadors juvenils, nascuts al 2002, amb la selecció valenciana sub18 per a l’entrenament que es va realitzar aquest dimecres. Es tracta de Christian Ignacio Dibb, Álvaro Martínez Navarro i Marc Albiol Turch.

Per a Christian és la primera vegada que va convocat i diu que «m’he crescut al veure que confien en mí, és un honor posar-se la samarreta de la selecció».

En canvi, Álvaro ja va jugar el Campionat d’Espanya per seleccions sub12, el qual recorda com «una experiència molt bonica».

Per la seua banda, Marc va participar en un entrenament quan era aleví i ara explica que el dimecres «vam jugar els tres a la segona part i vam tindre molt bones sensacions».

Marc és el davanter d’aquest trio i el veterà al club, ja que és la seua segona temporada. Tot i ser jugador de primer any, ja forma part del juvenil A del CD Castelló, la qual cosa creu que és fruit «del treball, ja que si no hi poses de la teua part no hi ha recompensa». Viu al Grau i és un futbolista ràpid i amb unes bones condicions físiques. A més, per a ell l’esforç és innegociable i fa de l’honradesa la seua bandera. Enguany s’ha estrenat a més com entrenador del prebenjamí a del Castalia i diu que «els xiquets em tracten molt bé, és una experiència molt bona perquè veus el futbol d’una altra manera».

Christian, que procedeix de València, juga al mig del camp en el juvenil B de la base albinegra. També és de primer any i aquesta és la seua primera temporada defensant els colors orelluts. «Vindre ací és el millor pas que he donat en la meua trajectòria, m’han acollit molt bé».

Es tracta d’un jugador amb molt de recorregut i bona arribada a l’àrea rival, com ja ha demostrat amb algun que altre gol en aquest inici de lliga.

Álvaro, de la Vall d’Uixó, també s’estrena al CD Castellón i es mou per la banda esquerra del juvenil A albinegre. Les seues bones condicions físiques li permeten actuar de lateral i de carriler. Disposa d’una gran habilitat amb la pilota i té un bon colpeig amb la cama esquerra.