+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

més regals

Viatja amb el Villarreal CF

La promoció d’Endavant Villarreal i ‘Mediterráneo’ sorteja un viatge per a un xiquet i un acompanyant

 

R. D.
21/10/2017

Endavant Villarreal y el diari Mediterráneo tornen a portar-te la gran promoció que les dues anteriors temporades han fet possible que molts xiquets i xiquetes formaren part de l’expedició grogueta als estadis de futbol de tota la geografía nacional i visqueren moments inoblidables amb tots els seus cracks groguets.

Per a ser un dels afortunats només cal que formes part d’un dels clubs esportius que tinguen una relació amb el Villarreal CF, ja siga com a integrant del Projecte Endavant o qualsevol altre tipus de patrocini amb el club, tant si es tracta d’un club de futbol com de qualsevol altre esport.

com participar / Per a participar i tindre opcions de guanyar el viatge i altres regals, només tens que enviar des del teu mòbil, per whasap o correu electrònic, una fotografia que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove, en la que estigues jugant amb els teus companys d’equip, animant al Villarreal a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues.

Entre les fotografíes enviades es sortejaran diversos regals, entre els quals destaca un viatge per a dues persones, un xiquet o xiqueta i un familiar major d’edat, per acompanyar al Villarreal CF en els seus partits de lliga a domicili pels diversos camps de futbol de tota Espanya.

Així els guanyadors podran sentir-se com un més en l’expedició del Submarí i viure moltes emocions juntament amb els jugadors i el cos tècnic del Submarí.

A més, també es sortejaran de manera periòdica samarretes i balons firmats per tots els jugadors de l’equip groguet. Uns autèntics tresors per a tots els seguidors del Villarreal CF, que ara poden ser teus.

No esperes més i envia ja les teues fotografies per a tindre opcions d’aconseguir aquestos regals tan especials i viure així moments inoblidables. Que tingues molt bona sort!