+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

més regals

Viatja amb el Villarreal CF

La promoció d’Endavant Villarreal i ‘Mediterráneo’ sorteja un viatge per a un xiquet i un acompanyant

 

El Waterpolo Castelló està inclòs en Endavant Esports. -

L’ACD Peñíscola forma part de la iniciativa Endavant Futbol. -

R. D.
02/12/2017

Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo et porten la promoció Viatja amb el Villarreal, amb la qual un xiquet o xiqueta i un familiar major d’edat poden formar part de l’expedició grogueta als diversos estadis de futbol de tota la geografia nacional i viure moments inoblidables amb tots els cracks groguets.

Per a optar a guanyar aquest viatge només cal que formes part d’un dels clubs esportius que tinguen una relació amb el Villarreal CF, ja siga com a integrant del Projecte Endavant o qualsevol altre tipus de patrocini amb el club groguet, tant si es tracta d’un club de futbol com de qualsevol altre esport.

Per a participar i tindre opcions de guanyar el viatge i altres regals, només tens que enviar des del teu mòbil, per whasap o correu electrònic, una fotografia que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove, en la que estigues jugant amb els teus companys d’equip, animant al Villarreal a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues.

Entre les fotografies enviades es sortejaran diversos regals, entre els quals destaca un viatge per a dues persones, un xiquet o xiqueta i un familiar major d’edat, per acompanyar al Villarreal CF en els seus partits de lliga a domicili fins a final de temporada.

Així, els guanyadors podran conéixer els jugadors i el cos tècnic del primer equip i acompanyar-los en els seus viatges pels estadis de tota Espanya.

A més, també es sortejaran de manera periòdica samarretes i balons signats per tots els jugadors del primer equip groguet. Uns autèntics tresors per a tots els seguidors del Villarreal CF, que ara poden ser teus d’una manera molt fàcil.

No esperes més i envia’ns ja les teues fotografies per a poder tindre opcions d’aconseguir aquestos regals tan especials i viure així moments inoblidables. Que tingues molta sort!