Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo et porte la promoció Viatja amb el Villarreal, amb la qual un xiquet o xiqueta i un familiar major d’edat poden formar part de l’expedició grogueta als diversos estadis de futbol de tota la geografia nacional i viure moments inoblidables amb tots els cracks del conjunt groguet.

Per a optar a guanyar aquest emocionant viatge només cal que formes part d’un dels molts clubs esportius que tenen algun tipus de relació amb el Villarreal CF, ja siga com a integrant d’un club de futbol com de qualsevol altre tipus d’esport.

Per a participar i tindre opcions de guanyar el viatge i altres regals, només has d’enviar des del teu mòbil, per whatsap o correu electrònic, una fotografia que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove, en la qual estigues jugant amb els teus companys d’equip, animant al Villarreal CF a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues.

Entre totes les fotografies enviades es sortejaran diversos regals, entre els quals destaca un viatge per a dues persones, un xiquet o xiqueta i també un familiar major d’edat, per a acompanyar al Villarreal CF en els seus partits de lliga a domicili fins a final de temporada.

Així, els guanyadors podran conéixer els jugadors i el cos tècnic del primer equip del Villarreal i acompanyar-los en els seus viatges pels estadis de futbol dels millors equips de tota Espanya.

A més, també es sortejaran de manera periòdica samarretes i balons signats per tots els jugadors del primer equip groguet. Uns autèntics tresors per a tots els seguidors del Villarreal CF, que ara poden ser teus d’una manera molt fàcil.

No esperes més i envia’ns ja les teus fotografies per a poder tindre opcions d’aconseguir aquestos regals tan especials i viure així moments realment inoblidables. Que tingues molta sort!