Si la teua major il·lusió és acompanyar als teus jugadors favorits del Villarreal CF en els seus partits fora de casa, aquest somni pot ser realitat molt prompte.

Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo tornen a portar-te la gran promoció que les anteriors temporades ha fet possible que molts xiquets i xiquetes formaren part de l’expedició grogueta als estadis de futbol de tota la geografia nacional.

Per a ser un dels afortunats només cal que formes part d’un dels clubs esportius que tinguen una relació amb el Villarreal CF, ja siga com a integrant del Projecte Endavant o qualsevol altre tipus de patrocini amb el club.

com participar-hi? / Per a participar, només has d’enviar del del teu mòbil, per whasap o correu electrònic, una fotografia que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove, en la qual estigues jugant amb els teus companys d’equip, animant al Villarreal a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues.

Entre les fotografies enviades es sortejaran diversos regals, entre els quals destaca un viatge per a dues persones, un xiquet o xiqueta i un familiar major d’edat, per a acompoanyar al Villarreal CF en els seus partits de lliga a domicili. Així, els guanyadors podran sentir-se com un més en l’expedició del Submarí. Així, el primer viatge que es sortejarà és del partit davant l’Alavés del 28 d’octubre a Mendizorroza.

A més, també es sortejaran de manera periòdica samarretes i balons signats per tots els jugadors de l’equip groguet. Uns autèntics tresors per a tots els millors seguidors del Villarreal CF que ara poden ser teus.

Ja ho saps, no esperes més i envian’s ja les teues millors fotografies per a tindre opcions d’aconseguir aquestos regals tan especials i viure així moments realment inoblidables. Que tingues molta, molta sort!