+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

MÉS REGALS

Viatja amb el Villarreal CF!

La promoció d’Endavant Villarreal i ‘Mediterráneo’ sorteja un viatge per a un xiquet i un major d’edat

 

R. D.
19/01/2019

Si la teua major il·lusió és acompanyar als teus jugadors favorits del Villarreal CF en els seus partits fora de casa, aquest somni pot ser realitat molt prompte.

Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo tornen a portar-te la gran promoció que les anteriors temporades ha fet possible que molts xiquets i xiquetes formaren part de l’expedició grogueta als estadis de futbol de tota la geografia nacional.

Per a ser un dels afortunats només cal que formes part d’un dels clubs esportius que tinguen una relació amb el Villarreal CF, ja siga com a integrant del Projecte Endavant o qualsevol altre tipus de patrocini amb el club.

com participar-hi? / Per a participar, només has d’enviar del del teu mòbil, per whasap o correu electrònic, una fotografia que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove, en la qual estigues jugant amb els teus companys d’equip, animant al Villarreal a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues.

Entre les fotografies enviades es sortejaran diversos regals, entre els quals destaca un viatge per a dues persones, un xiquet o xiqueta i un familiar major d’edat, per a acompanyar al Villarreal CF en els seus partits de lliga a domicili. Així, els guanyadors de cada sorteig podran sentir-se com un membre més de l’expedició del Submarí i conéixer tots els cracks del club groguet, a més d’animar-los en els seus partits per tota la geografia nacional.

A més, també es sortejaran de manera periòdica samarretes i balons signats per tots els jugadors de l’equip groguet. Uns autèntics tresors per a tots els millors seguidors del Villarreal CF que ara poden ser teus.

Ja ho saps, no esperes més i envian’s ja les teues millors fotografies per a tindre opcions d’aconseguir aquestos regals tan especials i viure així moments realment inoblidables. Que tingues molta, molta sort!