Aquesta temporada 2017-18 ha estat marcada al CD Almazora pel canvi en la directiva, on Ramón Broch ha deixat la presidència i passa ara a un segon pla, sempre ajudant en allò que faça falta.

El màxim responsable del club és ara Víctor Herrero, conegut com Pulga pels bons aficionats al futbol, ja que acumula més de 14 anys de carrera esportiva, en els quals ha jugat en nombrosos equips espanyols, com el Toledo, el Logroñés o el Rayo Majadahonda.

De fet, Pulga està compaginant el seu nou càrrec com a president del CD Almazora amb la temporada de futbol a la lliga de la India, on juga en el Kerala Blasters FC. Tot un rodamón del futbol, ja que abans va jugar a la lliga grega.

Des del primer moment Víctor Herrero ha fet tot el possible per ajudar a que el primer equip es mantinga en Tercera Divisió, arribant amb possibilitats de mantindre’s a la darrera jornada. Així, després de guanyar a Crevillent per 0-2, el Almazora ha de guanyar demà al Villarreal C a les 18.00 hores i esperar un entrebanc del filial del Elx o del Paiporta, els equips que ara marquen la salvació.

L’objectiu d’Herrero també és aportar els seus coneixements esportius en l’estratègia de preparació de les trobades i en l’entrenament dels futbolistes, una tasca que s’intensificarà la propera temporada.