NOM DEL CLUB:

CLUB HANDBOL VILA-REAL.

ANY DE FUNDACIÓ:

1968.

PRESIDENT:

ABEL RICO.

PAVELLÓ:

CENTRE TECNIFICACIÓ ESPORTIVA.

EQUIPACIÓ:

ROJA I BLANCA

PRIMER EQUIP:

PRIMERA ESTATAL.

El diumenge 31 de març, al pavelló Sebastián Mora es va celebrar la presentació dels equips de la temporada 2018-19 del Club Handbol Vila-real. Una temporada molt especial, ja que aquesta entitat esportiva commemora el seu 50é aniversari.

Un total de 15 equips es van posar de llarg davant de socis, afició i públic. Cal destacar a nivell esportiu a tots els equips per la seua lluita i especialment els alevins i infantils masculins, campions de la primera fase de la lliga; i les xiques infantils i cadets, que van aconseguir la permanència en Autonòmica, la màxima categoria. Els veterans estan immersos en la lluita pel campionat en la Lliga Màster i el primer equip es troba en desena posició a un parell de victòries de la permanència en 1ª estatal, i és l’equip masculí de més nivell esportiu en la província de Castelló.

El president, Abel Rico, va dirigir unes paraules a jugadors i tècnics, més de 200, i al públic, on conceptes com esforç, compromís i esportivitat van sonar fort així com l’agraïment a tots per la seua aportació per part del president i de la junta directiva, amb Diego Carda, Leo Lázaro, Jaume Moreno, Toni Peña, Luís Albalate, Vicent Cerdà, Agustí Casalta, Pablo Usó i Glòria Mata.

El CH Vila-real creix en massa social i en llicències de jugadors, any rere any. Un club que a més és solidari, té conveni amb la Creu Roja per acollir a persones refugiades i així que puguen practicar un esport. O unes beques per a xiquetes i xiquets de la base per a famílies socialment desfavorides. També col·labora amb altres esports, com la presència de jugadors com a voluntaris en carreres populars o l’organització del Street Handball, en les festes de maig i setembre, o els tornejos de handbol platja en juny i juliol.

molta història / La presentació inicia la cloenda del 50é aniversari, que s’ha anat celebrant al llarg de l’any, reconegut per l’Ajuntament de Vila-real, en la figura del seu president, com a millor directiu de club, i per la Federació Valenciana d’Handbol per la trajectòria del club. Al juny, al dinar-festa final de temporada, es recordaran 50 anys de tantes trajectòries humanes. Des de José Manuel Evangelio i Canet com a entrenadors dels inicis, a Luís Andreu, encarregat del mític casal del CH Vila-real, pavelló Campió Llorens, a jugadors que han estat dedicats tota la vida a un club que ha jugat en categories autonòmiques, tret de tres temporades en 2a estatal, i ara que ja porta tres temporades en 1ª.