Encara que ja s’apropa l’estiu, el millor futbol base no s’atura a la província de Castelló, que acollirà la Villarreal Final Cup 2017 a instal·lacions esportives de primer nivell com la Ciutat Esportiva PAMESA Ceràmica, la Ciutat Esportiva del Villarreal CF i la Ciutat Esportiva FACSA a la ciutat de Castelló.

Per a aquesta edició, el prestigiós torneig internacional de futbol base organitzat pel Villarreal CF reunirà, un any més, a prop d’un centenar d’equips de categoríes benjamí, aleví i infantil procedents de diversos punts de la geografia nacional. A més, també tindrà la presència d’alguns combinats de països europeus com Anglaterra o Holanda. Un cartell impresionant de debò que encapçalen equips amb tanta nomenada com el Villarreal CF, el CD Roda, el Levante UD i el CE Sabadell.

LAS dateS // La Villarreal Final Cup 2017 es celebrarà entre hui i demà. Tanmateix, ahir van arribar els diversos equips a la nostra província. Hui, els diferents combinats compaginaran l’inici de la competició amb fantàstiques activitats, entre les quals cal destacar les visites a l’espectacular Estadi de la Ceràmica i al parc aquàtic Aquarama, mentre que, per últim, en la jornada dominical tindrà lloc la fase final, després una impressionant Cerimònia de Clausura i a continuació el lliurament de trofeus d’un torneig que promet ser, sense dubte, apassionant de principi a fi.

SOLIDARItAt // La campanya #DonaContraEla no s’atura. Els jugadors del cadet A continuen la seua lluita contra aquesta malaltia degenerativa neuromuscular. Amb motiu de la celebració de la Villarreal Final Cup, aprofitaran l’ocasió per a organitzar, de nou, una rifa solidària amb la qual recaptar fons per a FUNDELA (Fundació Espanyola d’Investigació Esclerosi Lateral). Els premis del sorteig seran les botes de futbolistes del primer equip groguet, com Jaume Costa o Roberto Soldado. ¡Col·labora i sigues solidari amb FUNDELA!