El somni continua. Aquest matí arrenca la tercera fase de LaLiga Genuine, que se celebrarà a Mallorca durant aquest cap de setmana. Emmarcat en el grup Respecte, l’equip EDI del Villarreal s’enfrontarà davant rivals d’entitat com l’Atlético de Madrid, el Celta i el RCD Mallorca.

Una competició d’aquestes característiques requereix preparació. No en va, el Villarreal, tal com reconeix una de les seues tècniques, Sonia Alcón, ha completat tres intensos entrenaments aquesta setmana amb els convocats. «Ja hem fet la convocatòria. Volem que els màxims jugadors se senten partícips del torneig. Per això, en cada fase portem jugadors diferents», explica.

IL·LUSIÓ I GANES // Encara que el Villarreal arriba com a segon clasificat a la tercera fase, el futbol no són només resultats. Per damunt d’ells, s’alça la il·lusió i les ganes de gaudir d’aquest esport. Així, afronta el combinat groc la tercera fase del torneig dels somnis, LaLiga Genuine: «Els nostres xics estan il·lusionats amb la competició. És una festa del futbol de la qual se senten protagonistes. Aquest torneig ens permet conèixer gent i representar amb orgull al Villarreal».

Aquesta nit, se celebrarà una festa a la qual assistiran els jugadors i entrenadors dels equips. Una trobada que busca fomentar la diversió al voltant del futbol.

La convocatòria del EDI del Villarreal CF per disputar tercera fase de LaLiga Genuine la integren els següents futbolistes: Víctor Boulouden, Carlos Ortiz, Eduard-Gabriel Stanciu, David García, Sergio Rodríguez, Eric Villegas, Oriol Mezquita, José Manuel Vicent, Javier Luján , Javier Ruiz, Mireia Rodríguez, Daniel Ortiz, Guillem Sales, Juan Ramón Lara, Miguel Ángel Archela i Abraham Martínez.