El club Volei Grau Castelló va presentar el darrer cap de setmana de gener el seu primer equip de Superlliga 2 Femenina i els sis que formen la seua base, tots ells de categoria femenina. També van participar en aquesta festa el centenar de xiquetes de les nou escoles que té el club.

Pel que fa als equips federats, tant l’infantil C com el B estan formats per jugadores que comencen a jugar a volei i participen en la competició Rendiment infantil femení zonal, entrenades per Sergio Cazac.

L’infantil A està format per jugadores més avançades que juguen la competició Rendiment infantil femení preferent. També participen en el Nacional infantil femení, del qual seran les amfitriones del 12 al 17 de maig.

El cadet B participa en la competició Rendiment cadet femení zonal, mentre el cadet A juga en Rendiment cadet preferent i en aquests moments disputa un lloc per al torneig autonòmic.

Per últim, el juvenil, amb jugadores dels 16 als 18 anys, és l’últim pas abans de donar el salt a lligues nacionals sèniors. Participen en Primera Divisió autonòmica juvenil femenina i ara disputen la fase de classificació per al torneig autonòmic. L’any passat van ser quartes en el Nacional cadet.