+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

ciclisme

La XV Copa Promoció Miguel Manrubia posa a prova als cadets

Barracas acull hui la primera prova i demà li seguirà Sant Joan de Moró

 

El diputat d’Esports, Luis Martínez (segon des de l’esq.), presentà la prova. - MEDITERRÁNEO

M. M.
01/04/2017

Aquest cap de setmana s’inicia una nova edició de la Copa Promoció Cadets Miguel Manrubia, organitzada per la Diputació de Castelló i el Club Ciclista Miguel Manrubia, que reuniran per les carreteres de la província a prop de 200 joves ciclistes de 15 i 16 anys d’una desena de comunitats de tota la geografia espanyola.

L’edició d’enguany comença hui a Barracas i continuarà demà a Sant Joan de Moró, per a reprendre’s el proper cap de setmana a la Vall d’Uixó, el dissabte, i Sogorb, el diumenge.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, va destacar ahir, durant la presentació d’aquesta competició, que ja «s’ha convertit, pel seu recorregut i qualitat organitzativa, en un referent esportiu a nivell nacional entre els joves esportistes que somnien a arribar al més alt en l’apasionant mon del ciclisme professional».

El tret de sortida d’aquest quinzena edició es donarà hui a les 16.00 hores a Barracas, amb una primera prova de 60 quilòmetres. Serà la primera edició del Trofeu Ajuntament Barracas, a la que seguirà demà, a les 10.00 hores, el III Trofeu Cadets de Ciclisme de Sant Joan de Moró, una contrarrellotge de 6,3 qms. El XXXIV Trofeu Ajuntament la Vall d’Uixó, amb 52,2 qms, i la XXIV Ruta del Palància, amb 56,9 qms, tancaran la competició.