El Prebenjamí G del Villarreal CF reflecteix la il·lusió pel futbol. El conjunt groc, dirigit per Vicente Tarancón i Sebi Holerga, està vivint la temporada de la seua consolidació en una categoria primerenca, però exigent per a un grup format, quasi a parts iguals, per jugadors de segon any i joves futbolistes que aquesta temporada han deixat enrere psicomotricitat i estan donant els seus primers passos en el futbol de competició.

«La trajectòria és ascendent. Els primers mesos sempre són més durs perquè alguns jugadors són nous i s’han d’acoblar a la dinàmica de la resta de xiquets. En els últims mesos, estem anant a més», explica Sebi Holerga, un apassionat del futbol base. «A aquestes edats, els resultats no són transcendents. Busquem que els jugadors compleixen els objectius individuals i progressen al llarg del curs», reconeix.

D’entre totes les virtuts que tenen els jugadors del Prebenjamí G, els seus tècnics destaquen l’actitud amb la que afronten cada sessió d’entrenament: «Són un grup excepcional. Tenen molt bona actitud tant en el pla esportiu com en el personal. Absorbeixen ràpidament tots els conceptes que els transmetem. A més, tenen un punt d’ambició que els reforça com a conjunt».

Finalment, i malgrat tractar-se d’un equip format per jugadors de gran personalitat, Holerga destaca la tasca que exerceix Adrián Ballester al vestidor: «Sempre té una paraula d’ànim per als seus companys. És un dels jugadors que més treballa en què el grup estiga cohesionat i motivat».

Amb energia, el Prebenjamí G encara una segona volta que es preveu plena de reptes en l’àmbit esportiu i humà.