NOM DEL CLUB:

HOCKEY CLUB CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1999.

PRESIDENT:

CÉSAR GARCÍA GUÍA.

PAVELLÓ:

GAET`À HUGUET I GRAPA.

EQUIPACIÓ:

NEGRA, BLANCA I TARONJA.

PRIMER EQUIP:

LLIGA ÈLIT.

Guanyar o morir. Eixe és el crit de guerra de l’Hockey Club Castellón, el qual s’ha convertit en un dels millors d’Espanya gràcies als resultats tant del primer equip com de la seua magnífica base,

La darrera temporada, els equips de l’aleví i l’infantil van guanyar les seues respectives lligues, mentre que els benjamins es van proclamar subcampions de la seua categoria.

Així, tots van signar una bona temporada, gràcies a l’esforç que hi posen tots per a millorar la seua tècnica. Els més joves del club entrenen dos o tres dies i això es nota en els resultats que obtenen a les pistes.

A més, l’infantil va arrodonir l’any amb el segon lloc a la lliga nacional, només per darrere del potent Valladolid. De fet, es van quedar a només un gol i va ser una llàstima perquè tots dos equips van meréixer guanyar.

Per la seua banda, el juvenil va tancar la darrera temporada com a subcampió de la seua lliga i huitè al Nacional. Però el més important és que dos dels seus jugadors, Nicolás García i el porter Pablo Fabra, ja juguen enguany amb l’equip èlit, amb el qual Nicolás es va estrenar amb dos gols i una assistència en el primer partit davant el Castellbisbal.

Una de les novetats d’enguany és que els alevins han pujat també a lliga nacional després d’una fantàstica campanya. Així, el club castellonenc té ara dos equips de base en lligues nacionals, juntament amb els equips de plata i èlit, la qual cosa consolida l’HC Castellón entre els millors.

Una posició de privilegi que volen mantindre fent el que han fet sempre, lluitant i entrenant fort, sota la supervisió de la directora tècnica, Estefanía Edo, que coordina un complet equip tècnic.