El Club Esportiu Granjo de tekwondo de l’Alcora es troba d’enhorabona per demostrar aquesta temporada que té una gran i prometedora cantera que ja dóna fruits.

I es tracta de fruits importants, ja que en l’últim Campionat d’Espanya per Clubs disputat a Benicàssim, el CE Granjo guanyà 9 medalles, cinc d’elles d’or en precadets que van ser: Ivan Jodar (-26 Kg), Roberto Dioszegi (-29 Kg), Enric Salvador (-36 Kg), Rubén Andrés (-36 Kg) i Zaira Martínez (-27 Kg).

A més, en cadet, després de cinc combats, Pablo Dioszegi (-49 Kg) i Sebastian Iulian (-41 Kg), van aconseguir quedar subcampions d’Espanya, després de perdre la final amb el campió de l’edició anterior.

El CE Granjo ja prepara el Open de Canals (València) del 13 de febrer, i el XVI Open Internacional de Marina d’Or a Orpesa, el 27 i 28 de febrer.

El director general del club, Eugenio Granjo, va rebre en la darrera Gala de l’Associació de la Premsa Esportiva de Castelló el premi al millor tècnic provincial del 2015, un reconeixement als més de 30 anys que porta lluitant pel taekwondo. H