NOM DEL CLUB:

CLUB DE FUTBOL PLATGES DE MONCOFA.

ANY DE FUNDACIÓ:

2012.

PRESIDENT:

DANIEL DIAGO ARAGONÉS.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL DE MONCOFA.

EQUIPACIÓ:

ROJA I NEGRA.

NOMBRE D’EQUIPS:

HUIT.

El CF Platges de Moncofa tanca una temporada amb molts èxits que serà recordada per haver estrenat el nou camp de gespa artificial del Municipal.

Aquest club es caracteritza perquè els seus jugadors creixen en valors com el respecte, el companyerisme i l’esport colectiu.

Aquesta temporada han completat un equip per categoria des de querubí fins a juvenil, i a més han doblat en aleví. Cal destacar l’equip juvenil, que ha millorat en tots els aspectes respecte a l’any passat, tant en resultats com en punts i en joc. En infantil i cadet, els jugadors han gaudit de la lliga i han fet molt bons partits amb grans resultats.

Els equips de futbol8 també han completat un bon campionat, tant pel que fa al benjamí com al prebenjamí. I en aleví cal reconèixer l’esforç dels jugadors, ja que ha sigut el primer any que s’han pogut formar dos equips.

I el querubí, encara que no juga lliga oficial, ha jugat partits amb altres equips de la seua edat i els ha guanyat quasi tots.

Però amb la fi de la lliga no acaba l’activitat al club. El Platges de Moncofa prepara ja la primera edició del seu Campus Mixte, per a jugadors i porters, que es realitzarà del 10 al 14 del proper mes de juliol. Un campus en el qual participaran entrenadors dels millors clubs de futbol base de la Comunitat. El club està posant-hi tota la seua il·lusió, ja que vol que els xiquets s’emporten un bon record i que es convertisca en tot un referent a la província.

Es pot trobar més informació sobre el campus a la web www.profutcamps.com i a Facebook, on també està present el club, que vol aprofitar aquestes línies per a agrair «la confiança que tant els pares com els xiquets han tingut en el nostre club». Així, estan convençuts de que amb l’esforç de tots junts, el Platges de Moncofa continuarà creixent.