El Club Gimnàstic La Plana va fer història el darrer diumenge 15 de maig a Valladolid, on es convertiren en el primer equip de la província de Castelló que guanya un Campionat d’Espanya per clubs de gimnàstica artística de base.

L’equip estigué format per una gimnasta de cada nivell, tal com marquen les normes: Sara Pinilla (1), Patricia Rodríguez (2), Eva Punzano (3) i Abril Adam (4), totes elles de 9 a 13 anys, i entrenades per Beatriz García i Ana Quintana.

Les quatre dominaren la competició amb molta autoritat i van rebre els aplaudiments del públic en conquerir el primer lloc. Segones foren les catalanes d’Aga Vilassar de Mar i terceres les valencianes de Gym-Val.

De fet, l’equip de Castelló va ser l’únic representant de la Comunitat Valenciana que aconseguí pujar al primer lloc del podi en les diferents categoríes.

El Club Gimnàstic La Plana torna així a aconseguir importants resultats al Nacional, on ja va ser segon l’any 2002 i tercer el 2004. Després va estar una dècada sense participar i tornà el 2014, amb un desè lloc, i el 2015, amb un setè. H