La principal novetat pel que fa al planter de l’ACD Peñíscola en aquesta nova temporada que acaba de començar no és a la gespa, cal buscar-la als despatxos del club de futbol.

I és que la directiva ha confiat la direcció de l’àrea esportiva al jove Dani Domingo, que debuta en aquest club com a coordinador esportiu, una tasca per a la qual té moltes noves idees.

Dani Domingo és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’esport, a més de tècnic esportiu superior en futbol i té el carnet d’entrenador nacional.

Tot i la seua joventut, Dani ja té una trajectòria envejable, que l’ha portat a guanyar molta experiència en un bon nombre de clubs de la província.

Així, ha sigut preparador físic del Sporting Benicarló i ha entrenat al CD Benicarlo B, el CF Alcalà i l’UD Sant Mateu en Primera Regional, a més del CD Benicarló en Regional Preferent.

Pel que fa a la seua experiència amb equips de futbol de base, aquesta s’ha desenvolupat a la pedrera del Villarreal CF, on també ha mostrat totes les característiques que han fet que la directiva de l’ACD Peñíscola haja confiat en ell per a un càrrec clau pel que fa al futur esportiu de l’entitat.

Dani Domingo acaba de posar-se mans a l’obra i el seu objectiu és potenciar els equips del club i fer que aquest continue creixent i agafant més força en el futbol provincial.