L’Escola de Futbol del CD Onda està d’enhorabona, ja que els propers 25 i 26 de març celebrarà el desé aniversari del Torneig de la Ceràmica de futbol base, de nou amb el patrocini de l’Ajuntament.

Un trofeu que ja s’ha guanyat un important prestigi, amb la presència en cada edició dels millors equips provincials, autonòmics i nacionals.

Ja ha començat el compte enrere per a una edició molt especial, que es disputara a les instal·lacions municipals esportives dels camps La Cossa, La Serratella y L’Olímpic.

El torneig es disputarà en categories de querubins, prebenjamins (primer i segon any), benjamíns (primer i segon any) i alevíns (primer i segon any), amb equips de 16 clubs com FC Barcelona, Atlético de Madrid, UD Levante o CD Castellón.

El saló d’actes de la Casa de la Cultura d’Onda acollí ahir la presentació d’aquesta edició, en la qual participaren l’alcalde, Ximo Huguet, així com varios regidors i el president del CD Onda, Mauro Barea, acompanyat per membres de la junta directiva, el primer equip i els jugadors de l’Escola. H