NOM DEL CLUB:

NOU BÀSQUET FEMENÍ

ANY DE FUNDACIÓ:

1996.

PRESIDENTA:

LOLA VALLS.

PAVELLÓ:

GRAPA I CIUTAT ESPORTIVA.

EQUIPACIÓ:

BLAVA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA DIVISSIÓ NACIONAL.

Un any més el Nou Bàsquet Femení de Castelló es manté com l’únic club femení de tota la província que té a tots els seus equips classificats en la màxima competició autonòmica, la qual cosa el converteix en el club de bàsquet de referència per a tota la província de Castelló.

Enguany el club ha iniciat un acord de patrocini amb el Villarreal CF, dins del seu projecte Endavant, en el qual els principals clubs i esportistes de la província col·laboren en la difusió dels valors de l’esport, siga quina siga la disciplina que es practique.

Aquesta temporada el NBF ha iniciat a més un nou projecte de la mà de Jaume Tormo, un dels entrenadors valencians més reconeguts, amb molta experiència en l’alta competició i que a més té el càrrec de sel·leccionador de l’equip infantil femení de la Comunitat Valenciana.

Pel que fa als resultats, tant el sénior nacional com l’autonòmic repeteixen com a líders destacats dels seus respectius grups a la fi de la primera fase de la competició, per la qual cosa el club confia que continuen lluitant per arribar molt lluny a final del curs.

Cal destacar que, a excepció del júnior A, tots els equips de base del club han passat a la següent fase de la competició. A més, tots han aconseguit mantindre la categoria per a la propera temporada, i només el júnior A tindrà que lluitar per aconseguir aquest objectiu fins al mes d’abril.

Els equips més destacats són l’aleví, infantil i cadet A, que lluiten per classificar-se per a la final a quatre autonòmica. El més meritori és l’aleví A, que ha sigut primer de grup i és un dels favorits per aconseguir el títol de campió de la Comunitat Valenciana en una temporada que promet moltes alegríes per al club.